Påsktchen böri va jer nöög elo ja vi je på påsk vekon

Gokveeld !

Nöög je vi på onsdajin tan 4.4 alltså 4 April så Påsk hälgen böri baket åmmåros fö tå je e laangfridajin å ja baket he tå je e påsk i en nager dagar elo ja enda ti måndajin fö tisdajin je vanlig tisda tå nåter .. nåja he om he om sku ta ti he ja tänkt på nöög ställe tå..

Somsagt onsda ida å ja åmmåros händer e int direkt na på fridajin tå sedan så var e iallafall att far å film na musikal fö sååndom tv å baket he veijt ja int na men får ta he som e komber tå sedan å sedan lödajin så först händer e int så mytchi på dajin var e mat å baket he tå så ut å skåda om hittar nain påskbraso åså kanske hitt nain påsk fest baket he å vem veijt he tå men måst skåda hu e var me he tå å baket he så finns e int så mytchi meirj ja veijt så får ta å återkom na seinan tå…

 

Ha in bra påsk hälg nöög så synns vi om vi synns annos önskar ja er Glad Påsk hanje vejin 😉

/Falktjin <3 Susanna 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *