Nö böri e ga mot hälg nåter tå …

Gokveeld!

E je onsda å tan sist november 2011 så he betyder att e je bara en måna åter na meijr på heje år tå så ja e je no slutspurtin som vi je inn på nöög tå å ja om int anna så kan ja säg så mytchi att sååndom tvs näst sista direkt sändning sänds nöög på såndajin 4 december kl 18:30 så he böri närm se slute meijr å meijr heje åre å.

Sedan så återstar å skååd va som skeer honje hälgen tå sedan men minstone lödajin var e att far ut åpå he e enda som je säkert å ja att e var sååndom tv fö miin deil på såndajin tå bakit kl 18 å ja baket he je vekon slut.

He ja enn ska säg jer föri jever upp e ikveeld så je att bloggin ha vort lete ändra åter e varv om får säg så… å sedan så slute på vekon komber att var ti stor deil me hon bäst <3 Susanna 😉 Golle.

/Falktjin

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *