Vi je 5 dagar in på juni 2012 nö tå ..

Gokveeld!

He je som sagt tisdajin tan 5 juni nöög tå å he ha gaji snart en veko in på juni heje åre nöög tå å he som ha hinda händ je  att ha vuri i skären å me bryyden dock int me bryyden i skären men he ska no kom snart he å ja låvar he…

Annos så om tar he viktigast så seinat fridajin så vort e att föst kör na skräp från mommos å sedan baket he hämt heijm mamm å sedan ut mot skären å ja he vort att kör ut na verk tii skären så vort två varv köras me båtin… baket he tå na mat å i skären lömna vi tärt lödajin å tå tänkt föst ja å bryyden fa ut på kveeldin men tyvärr tyvärr säger ja bara…

Nåja lödajin vort en lititn roadtrip ti vörå tå föst å sedan na smått kollas på stan å baket he heijm å mys me golle å koll film… såndajin så händ e int så värst mytchi fö he första så såvd man bort stordeil åv dajin å fö he andra så händ e int så mytchi men he vort e litit träningspass me bryyden å så mytchi anna vort e int na film på kveeldin å sedan va hälgen slut…

Igår månda så händ e int na anna enn att va ti mommos på kveeldin

å ida så ha e int direkt händ na att tal om.. återkomber na sneina i vekon elo ti nästa veko

/Falktjin <3 Susanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *