He ha hinda var juli nöög tå..

Gokveeld!

e je tisdajin tan 3 juli nöög å je betyder att he ha gaji uvi halva år 2012 nöög tå tänk er he att hälften åv  heje “nya” åre ha hinda ga reijj å nöög je e början på juli å tå händer e så mytchi att man nästan har så mytchi att jär att man int hindar tänk på allt man ska jär men iallafall så var mytchi skären nöög.

Sedan tå så nöög på torsdajin alltså om 2 dagar var e åter skären tå å he i heila 4 härliga dagar å vi hoppas på bra väder jag å Susanna honje hälgen elo ja to-sö så he var lete meijr enn in vanlig hälg å baket he tidi tisdas måron bjer e åv på en 3 dagars reijso me S å ja avslöijjar int na var e var att far i heje skede ni får veijt he sedan tå e tär elo je på väg.

Annos så seinat veckon så ha e händ både enda å andra ti-to händ e itn så mytchi speciellt men sedan fre-sö så vort en en heil hälg på skären me <3 å he vort no heilt bra om enn e sku a kuna va betär väder men iallafall så fridajin så kom tå kusin anna å hennas anton me ås ut ti skären å ti va ti kveeldin å ja baket he så va vi ömsand så gott som heila hälgen fö utom in stånd på löödas natten tå na folk kom å häls på ås baket laangskärs dansin.

He om va som komber händ å va som ha händ men nöög tar ja kveeld fö ida å återkomber i na skede kan int säg na enn når he var men inom ca 1 vecko ska e no boda var..

/Falktjin <3 Susanna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *