Tå je vi igang på nytt å e je 17 september 2012

Hej!

E je 17 september ida tå å he betyder att je uvi halvägs inn på september å he je bara ca 3 å in halv måna åter på heje åre tå så tänk va tiidin gar heila tiidin nöög je e höstin å sååndom tv m.m je igang som e allt brukar va hanje tidin på åre å ja tyvärr je e ju höstin så vädre je ju int allti he bästa men iallafall i hälgen ha e vuri bra väder så ångrar lete att e int vort na skären honje hälgen men ska no ut na minstone nain da enn i år fö he kan var riktit fina höst dagar enn så.

Annos så  om tar hu e ligger tel me na jobb så je e int na fram gangar me he enn men innan åre je slut så ska ja ha e arbeijt så tidin böri rinn ut i saandin na lete om man säger som så så he måst låsa nainting nöög närmast månan annos veijt ja int va ja ska ta me tel…

He om he sedan så ha ju jag(föräldran) flytta men ja måst säg tå e vort flytt från in 3 ryymar ti in 2 ryymar så mista ja ju tå ett eget ryym så ja känder me int som att e sku va mett heijm na meijr så ja ha no nästan flytta ti <3 bryyden ja elo ja e känns som att e je på väg att var så iallafall men he kanske je naturligt att int ja ska bo där heijm me föräldran na meijr tå je 20+ dock je e ju hede jobbe som saknas enn så leeng.

/Falktjin <3 Susanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *