Juthbackamarknad, reijso m.m

Hej!

E je Fridajin tan 23 Augusti 2013 ida nöög tå å ida bjer e åv to Nykarleby på Juthbacka maknad 2013 å he komber att var me föräldran vi far jag å bryyden fö feg int na svar åv na folk igår å en nager sku far me egen bil så täföri bestämd vi att komber att far me föräldarn miin tå iställe.

Å ja föri he tå så förr veckon så vort e skären på hälgen å på såndajin va e Sommarfest i Sååndom så tå va vi tiid fö Sååndom TV å filma elo ja Susanna filma jag to kort iställe så ska int säg feil jer nöög å jer -> http://falktjin.net/2013/08/23/sundom-sommarfest-2013/ så finns e ca 40 bilder om ni je intressera.

 

Å ska vi ga än na lete bakåt så kan e ju å nämnas att vi ha vuri på in 4 dagars reijso ti Tammerfors å ha va en super bra reijso å ja tå passa vi å på att förlåv ås som ja skreijv om i seinast inlägge.

Na Bilder från reijson finns:

Å ja na mytchi länger bakåt gar ja int men sku kuna blick lete fram åt men ja tror att ja ska ta å skriv e skilt inlägg om he na seinan endera i hälgen elo ti början på veckon så ta å ha in bra hälg nöög all så kanske vi synns i Nykarleby idag/kveeld om ni ska tiid annos synns vi nain annin gang.

/Falktjin

Susanna <3 Niklas  Förlovade 10.08.2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *